Parowanie szyb

Wszystko co związane z klimatyzacją i nawiewami w samochodzie Volkswagen Golf 3

Moderator: Moderator

Postprzez jaropogrom » 3 wrz 2013, o 23:49

Filtr zmieniałem w lipcu i wszystko posprzątane i podszybie cale nie połamane.W środku jest czysto gumowe wycieraczki korki w podłodze cale suche wygłuszenie i podłoga,nagrzewnica wymieniona w zeszłym roku nie ubywa płynu chłodniczego.Przeczytałem już wszystko na temat parowania szyb.Musze jeszcze spróbować polewać samochód woda i sprawdzić czy filtr kabinowy nie jest mokry jak nie to gdzie mogę jeszcze szukać przyczyny :-x :-x :-x .Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam :-)
Jaropogrom
jaropogrom
Berbeć

Postprzez jasiu0997 » 4 wrz 2013, o 08:01

a nigdzie w aucie nie jest mokro ?
Kaktus2907, nie ubywa CI napewno płynu ?
Mój Concept :serce: moj-golf/vw-mk3-cabrio-concept-by-jasko-t43936.html

<b>"Nie ważne fele, kolor, marka, produkcja zalewaj, pal, ruszaj"</b>
jasiu0997
Members

Postprzez jaropogrom » 17 wrz 2013, o 13:12

Witam!!!Po ponownych oględzinach zauważyłem ze szyby parują jak nawiew ustawiony jest na zimne powietrze(wiec omija nagrzewnice)tylko na postoju.Jak jadę zaczyna para znikać.Płynu na pewno nie ubywa sprawdzone na 100%. Zrobiłem tak że wyjąłem filtr kabinowy i ku mojemu zdziwieniu szyby nie parują wcale czy podczas jazdy czy postoju.Dlaczego tak się dzieje nie wiem przecież filtr jest nowy a jak go tylko założę to szyby parują :dobani: .Proszę o jakieś podpowiedzi.Pozdrawiam!!!

P.S dodam tylko że mam dwa rodzaje filtrów węglowy i zwykły obydwa nowe firmy Filtron!!! :-x
Jaropogrom
jaropogrom
Berbeć

Re: Parowanie szyb

Postprzez riyasinghstory » 15 paź 2024, o 00:26

You can read Indian Sex Stories on the website called www.theindiansexstory.com for free and daily new desi sex story. Here you can read sasur bahu ki chudai, baap beti ki chudai, and bhai bahen ki chudai ki kahani and enjoy new and interesting stories.
riyasinghstory
Berbeć

Rocznik: 0
Silnik: city name
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy