Moderator: Moderator
czaro napisał(a):PabloSBT, dzięki wielkie za info. Jak zaczną i mnie parować to się kupi Bambi i zastosuje. W sumie to na tylnej to para mi się zbiera tyle że ja jej nie używam- wolę do przodu niż patrzeć wstecz
i co potem ,wycierac to na sucho czy zostawic w spokoju?PabloSBT napisał(a):na ściereczkę bierzesz trochę szamponu i rozsmarowujesz
PabloSBT napisał(a):u mnie często policja prywaciakami jeździ i jak widze w tylniej szybie że za mną jedzie mondeo,passat lub Octavia to jeżdżę ostrożniej
na suchą szybę wcierasz szampon do włosów szmatką tylko nie za grubo i wtedy szyby nie parują, ale jak jest mróz to marznie wszystko dzisiaj miałem taki przypadek ale jak puściłem nawiew na szybę to momentalnie znikł mróz a ten szampon to wciera się w szybę tak żeby była dobra przejrzystość i się zostawia tylko przed zostawieniem samochodu na dworze po dłuższej jeździe dobrze jest puścić na chwile zimny nawiew na szybę aby nie zamarzłaswatu napisał(a):i co potem ,wycierac to na sucho czy zostawic w spokoju?PabloSBT napisał(a):na ściereczkę bierzesz trochę szamponu i rozsmarowujesz
czyli po dłuzszej jezdzie zostawienie autana noc grozi zamarznieciem szyb?PabloSBT napisał(a):i się zostawia tylko przed zostawieniem samochodu na dworze po dłuższej jeździe dobrze jest puścić na chwile zimny nawiew na szybę aby nie zamarzła
swatu napisał(a):czyli po dłuzszej jezdzie zostawienie auta noc grozi zamarznieciem szyb?
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości