poczekajcie , bo się pogubimy , obwódka się świeci w wyłączniku jak jest wciśnięty , ok zgoda , bo to właśnie sygnalizuje załączenie , ale ja już zakładam trzecią klimę , u siebie tak samo zakładałem od podstaw , i w żadnej klawisz ze strzałka lub z napisem MAX nie włączał klimy , tylko elektrozawoerek , bo jaki był by sens takiego rozwiązania , klawisz z napisem MAX steruje klapka obiegu zamkniętego , to jest to samo co w aucie bez klimy , tylko tam jest dodatkowa linka i pokrętło ma dodatkowy zakres , schemat dałem najprostszy , ale mam tak samo inne bardziej szczegółowe , i tam tak samo nie ma powiązania klawisza MAX z włączeniem klimy , a co do tego że jak masz wciśnięte MAX to lepiej chłodzi , bo powietrze jest brane tylko ze środka auta i chłodzenie jest bardziej skuteczne , teraz jak napisaliście mi że MAX Wam włącza klimę , to już zgłupiałem całkowicie
[ Dodano: 2009-09-30, 15:59 ] [ Dodano: 2009-09-30, 16:03 ]
muszę Panowie przyznać że teraz to zaskoczyliście mnie , tu są schemaciki szczegółowe sterowania klimą i na sterowniku i na przekaźniku , ale w żadnym nie widzę powiązania klawisza MAX z włączaniem klimy teraz to już