Moderator: Moderator
Pascal napisał(a):Sciągnij tylko półkę i wtedy załącz zobaczysz czy silniczek działa jesli tak to wina pokręteł
cementowy_jas napisał(a):Pascal, ta blaszka może mieć napięcie, które sprawdzisz miernikiem, a i tak doginanie nic nie da, bo na kostkę prądu nie podaje, taki urok.
Pascal napisał(a):Poczytaj troszkę postów na tym forum użyj szukajki i dopiero pisz
cementowy_jas napisał(a):piszesz że można załączyć silniczek bez podpinania pod mniejszą wtykę napięcia to napisz mi jak to po prostu włączyć skoro wiesz, po co mam szukać?
w kazdym golfie jest taka sama masz 5 linek to i piec styków ,chyba łatwo to zauwazyc .cementowy_jas napisał(a):dziwna ta kostka u ciebie, 2-pinowa tylko?? u mnie jest 5-pinowa
cementowy_jas napisał(a):a jeśli piszesz że można załączyć silniczek bez podpinania pod mniejszą wtykę napięcia to napisz mi jak to po prostu włączyć
swatu napisał(a):potem mozesz sprawdzic pod innym zasilaniem czy wogóle ona działa.
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości