Moderator: Moderator
michu93 napisał(a):od pokrętła na konsoli środkowej z tyłu idą linki i chyba pod wentylator. 14 minut to te 10km zrobisz, to faktycznie słabo się nagrzewa. może termostat się przyciął w pewnej pozycji? mój diesel po ok 7km ma 90*.
prezesik25 napisał(a):Klapka od sterowania ciepłe/zimne może nie mieć już gąbki, a wtedy leci letnie powietrze, bo przez otworyw klapce leci zimne.
Przejrzyj moje tematy w tym dziale i naucz się szukać "szukajką".vinni_pl napisał(a):michu93 napisał(a):od pokrętła na konsoli środkowej z tyłu idą linki i chyba pod wentylator. 14 minut to te 10km zrobisz, to faktycznie słabo się nagrzewa. może termostat się przyciął w pewnej pozycji? mój diesel po ok 7km ma 90*.
no ja mam benzyniaka 1.4 ale naprawdę czasami przed dojazdem do pracy nawet prawie nie idzie odczuć zmiany temperatury nawiewu, taką naprawdę słabą i w aucie zimno co do termostatu hym, musiałbym się mechanika doradzić bo sam tego nie ogarnę niestety
[ Dodano: 2012-12-02, 19:50 ]prezesik25 napisał(a):Klapka od sterowania ciepłe/zimne może nie mieć już gąbki, a wtedy leci letnie powietrze, bo przez otworyw klapce leci zimne.
gdzie jest ta gąbka w środku jak są nawiewy ? i co ona daje ?
prezesik25 napisał(a):Przejrzyj moje tematy w tym dziale i naucz się szukać "szukajką".vinni_pl napisał(a):michu93 napisał(a):od pokrętła na konsoli środkowej z tyłu idą linki i chyba pod wentylator. 14 minut to te 10km zrobisz, to faktycznie słabo się nagrzewa. może termostat się przyciął w pewnej pozycji? mój diesel po ok 7km ma 90*.
no ja mam benzyniaka 1.4 ale naprawdę czasami przed dojazdem do pracy nawet prawie nie idzie odczuć zmiany temperatury nawiewu, taką naprawdę słabą i w aucie zimno co do termostatu hym, musiałbym się mechanika doradzić bo sam tego nie ogarnę niestety
[ Dodano: 2012-12-02, 19:50 ]prezesik25 napisał(a):Klapka od sterowania ciepłe/zimne może nie mieć już gąbki, a wtedy leci letnie powietrze, bo przez otworyw klapce leci zimne.
gdzie jest ta gąbka w środku jak są nawiewy ? i co ona daje ?
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości