Moderator: Moderator
guma napisał(a): jakiś czas temu z nawiewów leciała mi stara gąbka czy muszę sciągać dęchę
radomiak napisał(a):to normalne ze taka gabka leci nic sie nie stanie duzo jej tam nie ma
CezarC-4 napisał(a):Jak leci gąbka z kratek to klapki zamykające i otwierające ciepłe/zimne powietrze w obudowie nagrzewnicy są nieszczelne.Wtedy nici z grzania
mani51 napisał(a):radomiak napisał/a:
to normalne ze taka gabka leci nic sie nie stanie duzo jej tam nie ma
mani51 napisał(a):zapewniam Cię że to nie jest normalne
Mateusz13041 napisał(a):Witam od czasu kupna mojego golfika mam następujący problem auto grzeje ale nie tak jak trzeba tzn zamiast ciepłego powietrza leci takie letnie myślałem że to nagrzewnica ale okazało się że poprzedni właściciel ją wymieniał dodam także że oba węże idące do nagrzewnicy są gorące więc mam pytanie czy może to być wina termostatu podejrzenie padło na termostat gdyż w aucie temperatura silnika wzrasta nieco powyżej 70 stopni a z tego co mi się wydaje powinno to być 90 stopni no i gdy zamknę nawiew to auto się nagrzewa do 90 stopni i leci normalnie gorące powietrze ale po jakiś 5 min temperatura znów spada do 70 stopni i leci letnie
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości