Moderator: Moderator
marcinkoz2910 napisał(a):a czym się te filtry różnią? grubością?
odkształcić ten plastik można jedynie na gorąco na docisk się nie da takie właściwości polipropylenu bo z niego jest ramka
ja mam zamiennik węglowy i pasuje idealnie nic nie odstaje
adrian5 napisał(a):Oryginalny filtr węglowy w ASO kosztuje 60 zł (produkowany w Niemczech firmy Micron Air z logo VW)
marcinkoz2910 napisał(a):Ja za węglowy z zamiennika płacę 45zł (praktycznie prosto od producenta bez marży) też taj firmy Micro Air
marcinkoz2910 napisał(a):Ciekawa uwaga albo niedociągnięcie inżynierów VW
e2 napisał(a):nie ma błędu... 1j0 to golf 4/3.5 cabrio... w etce ma być napisane, że lampki z bagażnika z mk4 też pasują do mk3? to są bardzo podobne samochody przecież więc części mogą pasować
adrian5 napisał(a):Poprostu w Etce ma być napisane, przy jednej ramce, że jest do filtra węglowego (1J0...), a przy drugiej, że jest do zwykłego filtra. Lub przy filtrze węglowym, że trzeba zastosować tą ramkę
adrian5 napisał(a):Poprostu w Etce ma być napisane, przy jednej ramce, że jest do filtra węglowego (1J0...), a przy drugiej, że jest do zwykłego filtra.
e2 napisał(a):adrian5 napisał(a):Poprostu w Etce ma być napisane, przy jednej ramce, że jest do filtra węglowego (1J0...), a przy drugiej, że jest do zwykłego filtra.
nie specu od oryginalnych części! 1jo odnosi się do modelu samochodu, a nie konkretnie do części. Spójrz jak są nazywane części do golfa iii - w części (nawet dość sporej) jest 1ho na początku - bo takie było oznaczenie tej generacji golfa, 1j0 to już golf IV od którego jest ramka, której numer podałeś. Zrozumiałeś czy narysować? Jak można nie wiedzieć tak elementarnej rzeczy jak nazewnictwo części przez vw. W twoim przypadku to jest jak największa porażka życia.
Obrazek
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości