witam,
jak w temacie, ile to jest warte? mogę kupić za 80zł ale wydaje się jakoś drogo za taki mały pierdół. co myślicie?
Moderator: Moderator
sprawna ręka zrobi wszystkogello1 napisał(a):tylko z tym lutowanie to trzeba uważać lepiej zawinąć go niż lutować.Tak mi polecono w sklepie elektronicznym.
nie zawsze ale może tak się zdarzyć tak jak pisałem o tej astrze wyżej też podejrzewałem to zabezpieczenie ale po wymianie nic się nie poprawiło lecz warto to spróbować wymienićgello1 napisał(a):Jeśli działa tylko 4 bieg(najszybszy) to wymianie podlega tylko bezpiecznik termiczny tak jak kolega wyżej napisał
marcinkoz2910 napisał(a):sprawna ręka zrobi wszystkogello1 napisał(a):tylko z tym lutowanie to trzeba uważać lepiej zawinąć go niż lutować.Tak mi polecono w sklepie elektronicznym.nie zawsze ale może tak się zdarzyć tak jak pisałem o tej astrze wyżej też podejrzewałem to zabezpieczenie ale po wymianie nic się nie poprawiło lecz warto to spróbować wymienićgello1 napisał(a):Jeśli działa tylko 4 bieg(najszybszy) to wymianie podlega tylko bezpiecznik termiczny tak jak kolega wyżej napisał
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości