Moderator: Moderator
LTD napisał(a):mam ten sam problem, nic nie dmucha na żadnym biegu i stało się to z dnia na dzień dużo jest roboty przy wymianie tego silnika nawiewu??
sprawdz wtyczki zasilajace taka przyczyna moze byc jak wtyczka jest obluzowana i po "uderzeniu" zaskakuje.LTD napisał(a):ale jak się puknie to znów chodzi o co w tym chodzi??
swatu napisał(a):sprawdz wtyczki zasilajace taka przyczyna moze byc jak wtyczka jest obluzowana i po "uderzeniu" zaskakuje.LTD napisał(a):ale jak się puknie to znów chodzi o co w tym chodzi??
trzeba sie dostac do niego-zaraz pod połka po stronie pasazera jest dostep do silnika trzeba wyciagnac go i sprawdzic w jakim stanie sa same łopatki wirnika moze cos je blokuje ,przy okazji sprawdzic ta wtyczke .zasilajaca.mi to się wydaje że silnik ma trudności z rozruchem, jak się go puknie to tak powoli powoli się rozkręca
LTD napisał(a):swatu napisał(a):sprawdz wtyczki zasilajace taka przyczyna moze byc jak wtyczka jest obluzowana i po "uderzeniu" zaskakuje.LTD napisał(a):ale jak się puknie to znów chodzi o co w tym chodzi??
mi to się wydaje że silnik ma trudności z rozruchem, jak się go puknie to tak powoli powoli się rozkręca
nr. znajdzisz równiez na starym silniu wystarczy go wyjac i masz wszystko jak na dłoni,:Nervusek napisał(a):Moglby mnie ktos utwierdzic w przekonaniu i podac numer oryginalu to byl bym wdzieczny.
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości