Moderator: Moderator
ale jak ją przepłukałeś? czym? może warto było by spróbowac patentu kolegi kusiu, kusia? dolny przewód od chłodnicy masz ciepły gdy pokazuje 90' ? objawy raczej wskazuja na zapchaną słabo drążną nagrzewnicebercik1990 napisał(a):Podłączyłem wąż do nagrzewnicy i przepłukałem ja
bercik1990 napisał(a):Płukalem ją wodą pod ciśnieniem maksymalnym jaki miałem w kranie. I nic to nie dało.
bercik1990 napisał(a):Płukalem ją wodą pod ciśnieniem maksymalnym jaki miałem w kranie. I nic to nie dało.
[ Dodano: 2011-11-18, 18:17 ]
A przy 90 stopni to obyda przewody od chłodnicy są gorące. Nawet bez termostatu nic to nie dało.
nie ma żadnego czujnika odcinającego płyn do nagrzewnicy.bercik1990 napisał(a):Dowiedziałem sie ze ponoć jest jakiś czujnik odcinający i być może ze to jest przyczyną że odpływ jest odcięty.
a jak założysz drugi- powrotny przewód to nagrzewnica sie nienagrzewa? i jeden przewod jest gorący a drógi zimny?bercik1990 napisał(a):A po płukaniu to wsadziłem jeden przewód który idzie ciepła woda a drugi miałem odłączony to ciepła woda wypływała i o dziwo ciepły nawiew był.
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości