Witam
Mój problem dotyczy nawiewu. Otóż działa on tylko na 4. Na 1-2-3 nic się nie dzieje (cicho) jest.
Co mogło się zepsuć ?:)
Moderator: Moderator
tomassss89 napisał(a):Witam
Mój problem dotyczy nawiewu. Otóż działa on tylko na 4. Na 1-2-3 nic się nie dzieje (cicho) jest.
tomassss89 napisał(a):Witam
pejson18 napisał(a):Siema
Mam taki problem że nawiew mi chodzi od 1 do 4 ale problem zaczyna sie jak chce z szyby zabrać powietrze na głowę nogi czy na raz tu jest problemik chodzi o to ze przepustnice się nie otwierają rozkręcałem to nie raz tam są te linki w czarnych obudowach jak je zaczepić żeby były prawidłowo bo nic teraz tylko nawiew na szybę używam bo inny nie wchodzi w grę jak zmienię potem przełączę na szybę z powrotem prawie nic nie wieje bo te linki ciągną za sobą te obudowy jak one powinny być za czepione?
Pkt. 3 regulaminu ogólnego forum - prezesik25
panel wciskasz do środka i przesuwasz w lewo. Dookoła panelu są zatrzaski, treba je lekko śrubokrętem podważyć.dofusO2 napisał(a):Witam, rozkręciłem panel nawiewu, bo chcę wymyć tego pająka, odkręciłem srubki pod popielniczką i 4 pod tą ramką, ale nie mogę wyjąc calego panelu. Panel z pokrętłami lata luźno ale nie umiem go wyciągnąć. Jak go wyjąć?
Powrót do Klimatyzacja i Nawiewy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości