Sprawdzam wszytkie mozliwe informacje zaczerpniete od was bo u nas ci mechanicy to sa tacy mechanicy ze zdzieraja kase trzymaja auto 3 dni i kasuja jak za zboze. Jeden Mechanik powiedzial mi ze trzeba wymienic pasek rozrzadu, myslal ze powiem prosze wymienic a on nie wymieni i wezmie kase, mysle ze chcial mnie zrobic w ciula bo jak poodkrecalam te walki i zdjelam oslone to pasek rozrzadu mam z roku 2011 wiec byl wymieniany i w 2 lata 100 tys na pewno nie zrobil mial czyste wyrazne napisy bo byl praktycznie nowy, ale jak juz zesmy to z dziadkiem posciagali to wymienilismy ten pasek bo sama wymiana i ustawienie to zadna filozofia dlatego mecze was musicie mi to wybaczyc chłopaki
[ Dodano: 2013-07-15, 07:23 ]Pablomed ja juz jezdze tak pomalu i tylko sie modle na skrzyzowaniach zeby nie zdechł, a najbardziej boli mnie fakt ze auto jezdzilo jak zloto nic sie nie dzialo wymienilam sprzeglo, skrzynie kable, kopulke palec swiece to wszytko co trzeba bylo bo sie pokonczylo to stary golf z 92 roku a ze zadbany to sukcesywnie sie w nim wymienia wszytko a tu nagle takie cuda, nie zrezygnuje z niego chocby z tego wzgledu ze powymienialam to wszytko wlozylam w niego prawie 1500 zł i do tego w zeszlym tyg wymienilam progi i polatalam podloge, on jeszcze pojezdzi spokojnie z 10 lat bo ani nie jest pognity a to co bylo zle jest porobione na cito wiec musze znalezc co z nim jest ze gasnie mi w trasie i jak juz to znajde to chyba nic nie powinno juz pasc silnik to nawet mi oleju nie bierze jezdze nim od wrzesnia i do tej pory nie wlalam ani kropli