Taki trochę poza tematem post:
Skąd ten silnik 1.8T to z jakiegoś innego golfa czy do 1.8 dołożona turbina
@edit
Dobra znalałem Od mk4
Moderator: Moderator
Grzesiek2507 napisał(a):Adrian94, ale wlasnie oni maja racje. Kolega ma passka b5 fl wlasnie z motorem 130 konnym i tez narzeka, ze sporo mu pali. To nie pierwsza taka opinia o tym silniku, cos prawdy musi w tym byc.
AdiK__ napisał(a):Wypowiadają się Ci co "się przejechali" 130KM PD ja mam swoją już prawie półtora roku i będę bronić w zaparte diesla spalanie małe osiągi bardzo dobre (po sofcie jeszcze lepsze i spalanie niższe, tak niższe aż dziwne nie? przy spokojnej jeździe zamykam się w 5l/100 przy bucie i 9 spali). 1.8T jedzie świetnie ale nie lubi gazu. Kumpel przez to swoją A3 sprzedał bo po montażu sekwencji zaczęła wariować a w czystej benzynie pali jak szalona więć sam musisz zdecydować co Ci się bardziej opłaci i wcale nie słuchaj tych co pisza o "ruskiej" robie bo dokładnie - do Polski przyjeżdża zza wschodniej granicy. Tak jestem zwolennikiem diesla te Nm mmmm a swoją droga to 1.8T 150KM też w Audi A4B6 w niedzielę zrobiłem jak chciałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości