długo by pisać ale tak po krutce nowe heble(ATE) filtr powietrza i oleju (kneht) olejek (Mobil) nowa odma(orginales vw) płyn hamulcowy, prowadnice zacisku tylnego umyty silnik i nadwozie nawoskowany i odkużony uff
Nowy mieszek dźwigni zmiany biegów - śmieszna cena 19pln+7zł wysyłka zaś poprawa samopoczucia nie do opisania. Stary orginalny gumowy już poszedł w niepamięć
Dziś po "pięknym", deszczowym dniu w robocie, cały ubabrany w błotku wróciłem do domu moim Golfikiem. No jak wyszedłem z niego to bardziej już brudny chyba nie może być...
Tak więc, dziś pobrudziłem wnętrze autka
Zmiana podświetlenia włącznika świateł - niebiesko
Wyczyściłem rury od intercoolera - nieznaczne ślady oleju
Zajrzałem też do intercoolera od strony dolnej rury no i nie było aż tak źle - jakaś łyżeczka oleju
wczoraj między 21.30-22.30 na parkingu ktoś przejechał dość mocno drzwi od strony kierowcy bez zostawienia kartki! ku*wa dopiero co go odebrałem od lakiernika z tej samej strony
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Zakupiłam dwa praparaty do kosmetyki- lakieru i platików zewnętrznych, jak pogoda pozwoli dopieszczę lakier i zdesie, lustereczka etc.etc.
...i love Golf...
.:: MÓJ KOCHANY KOPCIUSZEK ::. Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu,jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce,jedną chwilą szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie,SPEŁNIŁEŚ ZADANIE ANIOŁA NA ZIEMI!