Koleś wyleciał o 23 z domu z maczetą zaje*** w auto i darł sie że mamy z tąd wy*** bo nas *** .. A ja nie mogłem odjechać bo nie miałem kluczyków potem zaczoł sie drzeć z okna że po policje zadzwoni :facepalm:
Szkoda gadać ...
Dzisiaj patrzyłem i nie ma śladu a przydzwonił konkretnie Koleś sam miał po policje zadzwonić ale jakoś nie zadzwonił a ja chciałem jak najszybciej z tamtąd jechać hehe.. wkońcu maczętą przed nosem mi wymachiwał .. itak jakoś wyszło ale jednak nie ma śladu to oleje to
coś w tym stylu tylko troche większe haha
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
w przeciągu miesiąca badz i więcej- halogeny zrobione na żółto, wymiana przednich kierunkow na fer-a dymione, wpadly lampy Hella alaMKIV, gumowe dywaniki, w kolejce czeka zawias einbacha, oraz koło pomalowane na złoto ale to na wiosne:-)
Może to nic wielkiego ale jednak dzisiaj zalawetowałem "gofra" do pana doktora przy obecnym systemie pracy pewnie czas na poskladanie wszystkiego w całośc znalazłbym na wiosnę a tak przynajmniej zaraz po nowym roku będę śmigał