ja tam np jestem zadowolony nie chciało mi się bawić z lampą ori tym bardziej że zamek od klapy ledwo chodzi taśme uzyskałem za darmo, więc ją wykorzystałem i przynajmniej wieczorem mogę już coś odnaleźć w bagażniku
wlasnie skonczylem, na tyl nowe komplety lozysk FAG-a lewa i prawa strona kupione w promocji i przy okazji , wymieniona rolka alternatora i nowy pasek (po raz 3 w tym roku) i wkoncu nie piszczy
powymienialem zarowki pozycyjne i podswietlenia rejestracji i lampy ustawione by ladnie swiecily ale po wyplacie trzeba kupic nowe bo moje sa zajechane.
vento potrzebuje tylko zajecia sie blacha i progami i cud malinka bedzie jeszcze przez jakis czas
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
ja swojemu zafundowałem hm...pare kilosów na liczniku więcej i niesamowitą wycieczke plus pierdyknik jaki zafundowała mu moja kobieta xD ale tak na serio dostał kolejny prezencioch w bak...bezołowiowa sie polała grubo