może info troszkę weekendowe, ale też się pochwalę:
skończyłem podłogę, wszystko pomalowane jak talala i zabezpieczone na amen. Od wewnątrz wpadły maty APP, tapicerka wysuszona i odkurzona, jednym słowem dół na amen.
Progi pospawane gdzie były małe ubytki. Potem pomalowane jak trzeba i masa uszczelniająca. Następnie pistoletem wdmuchałem w każdą szparkę teroson hv 400, a na koniec po 300 ml wosku wlałem w każdy próg. Korki od dołu powklejałem też na masę uszczelniającą, także na bogato
. Zostały nadkola albo masa uszczelniająca, albo baranek dobry np 3M. zobaczymy co wyjdzie.
Lampy h1+h1 zdjęte. W tym tygodniu idę zakupić fanty pod przekaźniki + zamówiłem h7 tungsram x4. W chwili wolnej robię smoked hella ala mk4, a potem z przekaźnikami i nowymi żarówkami na autko
. Czuję, że będzie się asfalt topił xd
Zdjąłem tylne lampy, wybebeszyłem tapicerkę i tak jak z progami. Pistolet, kompresor i 1 litr wosku. SZAŁ
i troszkę smrodku. Zastanawiam się jeszcze czy aby z tyłu pod boczki (3d) też troszkę psiknąć. Przednie drzwi ogarnę przy okazji zmiany podświetlenia na red.
A teraz kawałek dla ludzi o mocnych nerwach. Wyciąłem przesłony w halogenach. Wypucowałem soczewki + odbłyśniki. Założyłem, ustawiłem i jest szał. Teraz mogę powiedzieć, że świecą.
aa i wpadły nowe blendy i kierunki fer'a dymione na przód. Jednym słowem,
aż się doczekać nie mogę na efekt końcowy, a ten już niedaleko
!!!