przyszla mi dzis listwa led do bagaznika ale prawie 90 % zrobilem w domku do oswietlenia pokoju haha
zostawilem sobie 50 cm na auto bo spokojnie wystarczy do oswietlenia calego bagaznika varianta jutro dywaniki przyjda i git
[ Dodano: 2014-02-11, 17:39 ] zalozylem dzis dywaniki petexa do golfow od razu jest w srodku
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
na stałe już zawisnął kolektor, turbo, WG, wleciała osłona termiczna grodzi i przewodów nagrzewnicy/elektrycznych, pomalowany na "młotkowy" blok + skrzynia
a z ciekawostek co się dzieje poza golfem w garażu, wymieniałem motor w matizie po urwaniu zaworu ;D:
Jak się bawić to się bawić dawke zwiększyć, turbo wstawić
wpadlo oswietlenie bagaznika za pomoca listwy led ahhh ale daje normalnie ksiazki mozna czytac
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.