poniedzialek alternator się grzal i pisczał ze lipa było jezdzic, został wyjęty rozebrany i w srodku wirnik sie rozpadł. Nie bylo sensu tego robic , zakupiony juz inny i golfik smiga i jescze zmiana oleju i filtra
Byłem się umówić z kuzynem żeby mi poprawił środkowy tłumik migomatem i coś mi się tłukło od spodu, wjeżdżam a tam niedokręcony środkowy tłumik do katalizatora i lata jak wiecie co w bokserkach
Dowiedzialem sie wczoraj bedzie nas wiecej jak to dobrze mam varianta
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
golfik mial isc pod mlotek (zostac sprzedany) ale poszedlem po rozum do glowy i doszedlem do wniosku ze pomimo lakieru to super sprawne auto i golfik w prezencie dostanie :
nowy rozrzad
uszczelnienie walu korbowego
nowa uszczelke filtra oleju
i bedzie smigal z moja rodzinka
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.