Wymiana laczków na zimówki (wreszcie) bo z tym zamiarem nosze się od soboty myjka i na nic więcej czasu nie starczyło bo trzeba było zapindala na drugą zmiane do pracy
TOMEK 84 napisał(a):wyjechałem z rowu i załozyłem mu dokładkę która w nim została he he
Ja po 2-óch utratach dokładki, w końcu ją zdjąłem wczoraj . Oprócz tego ładnie go przedmuchałem
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
TOMEK 84 napisał(a):i jak maszynka teraz lata na nowej turbawce jest różnica???
hmmm...albo lepiej albo tak samo...nie wiem.... ale pompuje 1bar'a... jeszcze musze zmienić złącze elastyczne na wydechu bo coraz bardziej sie rozwala...jedyne co to jak go ciagne w góre tak od 3000obr to tak ślicznie słychac pogwizd turbawki...... ale tak nie może być....trzeba to uciszyć...
ja tez to złącze musze wymienic bo ni troszke dym wlatuje do srodka jak stoje a mam nawiew włączony wymieniam ją już 2gi raz ale teraz wymienie poduszki pod silnikiem bo podobno to ich wina