SotoM napisał(a):wymieniłem termostat. w tygodniu wieczorową porą zmienie klocuchy przednie a jutro albo pojutrze olej w siewniku...
[ Dodano: 2008-12-09, 01:02 ]
TOMEK 84a co robiłeś z tym wydechem i przy silniku?? zaślepiłeś EGR?? co do wtrysków to szukaj wtrysków od silnika ASV- to ważne. nie od AFN'a... ASV'ły sa bardziej wydajniejsze...IC też zmieniałeś na wiekszy??
zaslepiłem erg wstawiłem sport filtr w puche mam ic od dostawczego vw elteka tego z najwiekszą paką jak go zmieniłem to zbiera się po niżej 1800 obr\min już ładnie ciągnie i się wkręca
wstawiłem chipa wywaliłem kata jest tylko ostatni tłumnik orginalny waalkera od tdi tylko te 2wie rurki wywaliłem rozwierciłem je do jednej i w srodek tej dziury wspawałem jedną koncówke wm sport rozchodzącą sie na dwie daje niezły efekt ładnie sobie gwizda na spadających obrotach a jak nim jade i tak ostro wdepne np na 2gim biegu to jest straszny szum i syk za mnoą słychac go mocno w samochodach co za mną jadą tak szumi
jak bym miał 2.5 motor pod maską każdy kto nie wie jaki mam silni9k to mi się pyta i jest zdziwiony
męczą mnie te wtryski jeszcze chcę je założyc ale dopiero na wiosne bo teraz kasa w mieszkanie idzie
ale mówie ci nie jeden był w szoku jak na 2jce palił laka i jeszcze go odstawił nagram filma porobie foty to ci podesle
jest zglebowany i takie tam małe poprawki z wyglądu lampy dokładki audio ale podoba sie
pozdro