montaż subwoofera w końcu . I z powrotem dokładka pod zderzak z przodu . Porządek w bagażniku i wyjęcie spalonego tweetera .
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
sluchaj tylko wyjalem glosnik i wlozylem pod niego warstwe gabki tapicerskiej... taka gruba gabke przycisnalem lekko glosnikiem. ja mam fabryczna nokie a to nie jest gruby glosnik
[ Dodano: 2009-01-19, 18:08 ] wiec profesjonalna robota to nie byla ;D
ooo tak ;D kiedys sam konstruowalem kolumny pod wzmacniacz do amplitunera... nic nie mierzylem ;D zawsze pomaga gabka tapicerska. taka ze starej wersalki nawet... nie kosztuje ani grosza a pomaga wlasnie jestem swierzo po tescie glosnika w autku i jest super. nawet boczkow nie trzeba bylo sciagac naprawa w 5 minut
zakupiona rolka napinacza paska wielorowkowego i pasek do tego mam nadzieję, że uciszy to mój silnik
edit no i zrobione dzięki mechanikom w firmie . Rolka ogólnie do wywalenia, ale już mam spokój i czystą muzykę klekotu