Ja w sumie mialem w swoich rekach dajmy na to trzy golfy
pierwszy > wersja GT blacha troche do poprawy ale byl fajny ale 2 drzwi sprzedalem
vento > hmm nieudany zakup auto posluzylo od pkt a do b a jak wysiadlo to rozkrecilem i blacha lezy na dachu
golf III 1.9 TD sluzy jako dupowoz ale mechanicznie jest cacy blacha tylko kolorowa
teraz szukam golfa a raczej jutro jade zobaczyc golfa III kombi z dzialajaca klimatyzacja tempomatem po wymianie rozrzadu i zawieszenia z nowymi oponami zimowymi bez rdzy ale ma do pomalowania prawy blotnik i tylni blotnik ale cena 3000 zł
ogolnie golfy sa tanie i czesci sa tanie wiec niech tanieja jeszcze bo np taki golf III kombi z klima dla rodziny z dzieckiem jest super autem a jak jeszcze w dobrym stanie to czemu nim nie jezdzic do smierci "rudowej" ?
Nie jestem zwolennikiem kupowania auta i bac sie potem nim cokolwiek zrobic auto ma wygladac ale tez ma na siebie zarobic.
To tak jak z bardzo ladna dziewczyna ale tępą wiadomo fajnie sie pokazac o patrzcie jaka to ja mam fajna "dupe" ale potem przychodzi co do czego i facet jada w pracy bo w domu zupa slona haha
Golfy III byly dobre, sa i beda nadal dobre przez ich wielozadaniowosc (uff trudne slowo)