Moderator: Moderator
Opik napisał(a):marcin2e napisał(a):Opik napisał(a):marcin2e, a był nawet artykuł w jakiejś gazecie o przyszłych klasykach
Alfa Romeo Brera, Citroen C6. Audi A2, Honda s2000, Mercedes CLS, Renault Vel Satis, Rover 75, Toyota Prius I, VW Multivan VR6, Smart City Coupe, Saab 9-5 II - ich typy
Z tym Smart City Coupe to już chyba przesadzili:D
była jeszcze współczesna Multipla ale uznałem że to za wiele chociaż za parę lat będziemy mogli straszyć dzieci "bo przyjedzie po Ciebie czarna multipla"Grzesiek2507 napisał(a):Biorac pod uwage wiedze Opika z gazetek motoryzacyjnych obstawiam ze jest kioskarzem
studia mają to do siebie, że na wykładach trzeba coś robić
Opik napisał(a):marcin2e, w Lublinie na wspa dziennikarstwo i komunę społeczną jedna babka przy wpisach mówi że zasługuje na 5 za prace itp, ale za to że na każdych zajęciach gazetę czytałem to ma ochotę wpisać mi 3 ale pięć siadło a z kolei u innej moje gazety na spontanie robiły za materiał do wykładu, także czytanie popłaca a w tym momencie to tylko obrona została w lipcu i co dalej zobaczymy
Pozor napisał(a):wyginą tylko egzemplarze zwieśniaczone lub zaniedbane . i nie ma znaczenia czy to będzie benz. czy dies. Pewne jest to że w rękach pasjonatów będą najlepsze egzemplarze z lepszych wersji jak syncro,vr6,gti,gtd bo mało kto by sobie trzymał CL na lata (przynajmniej ja sobie nie wyobrażam tego)
Opik napisał(a):marcin2e, nie, daleko mi na szczeacie
ja mialem duzego fiata kupic, ale wyszlotak ze przestalem mieszkac w lublinie i na dojazdy codziennie po 25km w jedna strone fiat sie za bardzo nie nadawal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości