Moderator: Moderator
sebaa napisał(a):Faktycznie, zapomniałem o tym, że w tym dziale to wręcz obowiązkowe. Opcja przywrócona zgodnie z życzeniem.
BartheZz_3 napisał(a):wiec by się przydała chociaż w jednym miejscu pełna kontrola nad postem... pierwszy post tematu w dziale "mój Golf" sam staram się wszystko umieszczać na pierwszej stronie, żeby ktoś kto pierwszy raz wchodzi w mój temat mógł w jednym miejscu zobaczyć cały postęp prac zamiast szukać i grzebać przez 75 stron tematu... wtedy jest czysty i estetyczny opis.
reszta ciul, ale w tym miejscu naprawdę by było w porządku takie coś.
Golf Maniak napisał(a):Witam chciałem uzupełnić w swoim profilu date urodzenia niestety zaznaczać swój rok urodzenia napotkałem na problem-a mianowicie wyskakuje mnie informacja że wartośc max w roku urodzenia to 100
shift00 napisał(a):Golf Maniak napisał(a):Witam chciałem uzupełnić w swoim profilu date urodzenia niestety zaznaczać swój rok urodzenia napotkałem na problem-a mianowicie wyskakuje mnie informacja że wartośc max w roku urodzenia to 100
Który rok ustawiasz? Przy 1991 bangla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości