Moderator: Moderator
papson10 napisał(a):można z tego co mi się wydaje oskarżyć go o błąd w sztuce ale jeśli nie będzie żadnych większych problemów ze zdrowiem dziecka ( brak trwałego uszczerbku czy coś takiego ) to raczej to tylko nagana dla lekarza co najwyżej się pewnie skończy... niektórzy lekarze uśmiercali pacjentów i dostawali naganę... Polska Napisz na jakimś forum prawnym, tam ci powiedzą dokładnie co i jak bo mogę się mylić
Paweu napisał(a):papson10 napisał(a):można z tego co mi się wydaje oskarżyć go o błąd w sztuce ale jeśli nie będzie żadnych większych problemów ze zdrowiem dziecka ( brak trwałego uszczerbku czy coś takiego ) to raczej to tylko nagana dla lekarza co najwyżej się pewnie skończy... niektórzy lekarze uśmiercali pacjentów i dostawali naganę... Polska Napisz na jakimś forum prawnym, tam ci powiedzą dokładnie co i jak bo mogę się mylić
Zapomniałeś wspomnieć o procesie sądowym. W trakcie którego "znajoma" będzie musiała wziąć więcej wolnego niż przy chorobie dziecka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości