Moderator: Moderator
AdamPLSieradz napisał(a):No tak to wydaje się logiczne, wogóle to problematyczne są te swiatla, bo uczylem sie jezdzic na MANIE TGL 240 a moge trafic albo na "nowego" Stara, albo na starszego Mana. Tam przełączniki są inaczej umiejscowione, a co gorsze skrzynia biegów jest inna W moim Manie na kursie byl przelacznik pomiedzy gorna a dolna, natomiast w Starze trzeba ja jakby puknać w bok
AdamPLSieradz napisał(a):Widzisz kolego dokładnie to jest kwestia przyzwyczajenia:D tylko jak tu sie na egzaminie przyzwyczajac kiedy nie ma czasu, jest stres? A i boje sie jeszcze zatoczki .... niby mi wychodzila w miare ok na kursie ,ale to ogolnie jak dla mnie najtrudniejszy manewr. Oby go nie wylosować.
AdamPLSieradz napisał(a):Dzieki Wam koledzy i kolezanki za wszelkie rady. Trochę mi raźniej. Tymczasem udaję się na wypoczynek. Jutro dam znac jak poszło.
AdamPLSieradz napisał(a):Oblałem. Było nas 8. Zdawałem ostatni. Kumpel przedemna. Oblał na światlach bo trafił na inną ciężarówkę i nie umiał ich włączyć. Ja dostałem Mana i Boże dopomóż nie dojechalem na łuku. Brakło 5 cm. Załamałem się bo 160 zł psu w ***. To był stres, czekałem prawie 1,5 h , jak wsiadałem nie miałem już siły i jeszcze to że kumpel nie zdał mnie rozbiło. Ogolnie zdało ledwie 2 na nas 8.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości