Ale mi sie dziś mecz Polakow podobal
To jest zupelnie inny remis niz ten z Grekami.
To byl wynik po walce. Naprawde dobra gra.
Dodam ze ogladalem na telebimie.
Wiekszy obraz - wieksze emocje
Z meczu na mecz Polacy grają lepiej a to nastraja optymistycznie na mecz z Czechami Mamy realne szanse na ćwierćfinał bo nasza reprezentacja gra najlepiej od lat. Tylko jeśli wyjdziemy z grupy to pewnie trafimy na Niemców..
Jestem zadowolony z naszej reprezentacji, chłopaki pokazali dobrą piłkę i co najważniejsze, pokazali to że nadal wierzą i chcą grać.
Rosja niby taka mocna a tak na prawdę miała lepszy dzień i więcej szczęści w pierwszym meczu, nam go troszkę wczoraj zabrakło do wygranej.
nawet ladnie grali przez poł meczu zaczełem załowac ze wtopiłem 1500 zł ale okazało sie ze niebyło az tak zle. na przyszłosc polecam obejrzec to na zywca super widok zadel telebim nie podoła obrazowi z trybun
rafal9119, wszystko fajnie, ale cena biletu to jak na polskie realia trochę nie porozumienie... Wiadomo, że nawet jakby kosztowały 3 tys to i tak bardzo dużo jak nie wszystkie by poszły ale myślę, że to lekka przesada, albo z góry założenie, że impreza nie dla plebsu haha
rafal9119, źle mnie zrozumiałeś, bo pewnie gdyby aż tak mnie to jarało to i sam bym znalazł siano na bilet może i dwa ale piszę ogólnie cena biletu do zarobków Polaków itp ale skoro trybuny pełne tzn, że tak źle nie jest jeszcze i nas stać hehe
Wracam do tematu jak wrażenia po meczu Portugal Dania?