Moderator: Moderator
Paweu_mk3 napisał(a):deusiwo napisał/a:
przepraszam jaki wzrost cen paliwa, raczej spadek u mnie na orlenie było po 5.80 teraz spadło do 5.20 i podobno ma zejść poniżej 5zł także nic tylko się cieszyć
No to rzeczywiście jest się z czego cieszyć. 2 - 3 złote w dół... To ok. Ale 60 gr? Proszę Cie...
Paweu_mk3 napisał(a):deusiwo napisał/a:
przepraszam jaki wzrost cen paliwa, raczej spadek u mnie na orlenie było po 5.80 teraz spadło do 5.20 i podobno ma zejść poniżej 5zł także nic tylko się cieszyć
No to rzeczywiście jest się z czego cieszyć. 2 - 3 złote w dół... To ok. Ale 60 gr? Proszę Cie...
Nati712 napisał(a):Najbardziej bawi mnie kiedy ktos w wieku lat 20-stu pisze ze nie zamierza miec nigdy lpg woli bezyne ! tylko pytanie kto to tankuje ? Tatus mamusia czy on sam, moj brat byl tak samo madry ale jak tato przestal dawac na wlanie to szybko przeskoczyl na LPG
Grzesiek2507 napisał(a):sam od niedawna ciesze sie takim silnikiem na sekwencji i po regulacji zostalem wyslany na drobna probe....no cos z goreczki polecial 180 i jeszcze cos tam bylo pod pedalem biorac pod uwage przeklamania licznika, to oc bylo jeszcze pod pedalem i goreczke, to mysle, ze to odbry wynik jak na zwykle 1.6
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości