Moderator: Moderator
Radi napisał(a):Osobiscie mam dupowóz (MK2) w gazie taki kupiłem i pozatym ze jest taniej nic fajnego słabo pali słabo jedzie śmierdzi generalnie nigdy więcej Ale ja pracuje na stacji benzynowej i mam wypracowaną niechęc do gazowników
ps najlepsi sa ci z furami z dużym motorem co leją za 20 zł bo na auto było stać a na paliwo już nie
Nati712 napisał(a):Achtel no moj wlasnie tak samo do 180 dociagnie lekko ale boje sie sprawdzac czy pojdzie dalej bo szczeze im szybciej leci tym robi sie taki lezejszy jeden podmuch wiatru i juz nim buja jak kolyska ja nie mam odwagi tak przycisnac chyba ze na pasie startowym na lotnisku zeby mi drogi nie brakło cykor ze mnie raz w zyciu dociaglam dokladnie do 173 i wymieklam strachu sie najadlam jak nie wiem i nigdy wiecej nie probowalam:D heheheh
Nati712 napisał(a):wystarczy przelaczycmagiczny guziczek i zasysa ci pb i cisniesz
lydzior napisał(a):popieram w 100%
pracowałem kiedyś na shell-u i tacy lejący gaz za 20zł często jeszcze brali v-powera za 5zł
Achtel napisał(a):Raz jak jechałem z dziewczyną ze 160 na LPG to jechało centralnie koło mnie BMW jakieś i ten gościu uśmiechał sie do mojej dziewczyny, a ja mu pokazałem magiczny środkowy paluszek, wcisnołem jak ja to nazywam NITRO czyli przełączyłem na benzyne i mnie nie ma, a mina gościa była rozbrajająca jak jechał koło mnie a nagle aż nas wgieło jak przełączyłem na beznyne hahaha
Opik napisał(a):powód do dumy, dziewczyna także jest pewnie dumna z posiadacza takiego turbodablmastakilla madafaka, który potwierdza stereotypową opinię o posiadaczach Golfa
Opik napisał(a):90 konny bolid który przy 160 potrafi wcisnąć w fotel, ahh...
Opik napisał(a):a co do tankowania za parę złotych to też mi się zdarza, bo jak planuje jechać gdzieś dalej następnego dnia to dobijam sobie do pełna i nie raz miałem rachunki typu 20-30-40zł. I rozumiem jestem z tego powodu sknerą, frajerem i żałuje na paliwo? Super
Achtel napisał(a):bo gaz nie daje tyle mocy, a na BP jest większa moc i każdy chyba to potwierdzi
Opik napisał(a):Achtel napisał/a:
bo gaz nie daje tyle mocy, a na BP jest większa moc i każdy chyba to potwierdzi
nieprawda
tylko trzeba mieć dobrą instalację i porządnie ją wyregulować. Mój na "prehistorycznym" Blosie objeżdża takie same dwójki jadące na pb, więc coś tu nie do końca Twoja teoria się spisuje
Nati712 napisał(a):Jak sprawdzic jaka sie ma instalacje bo wy tak sypiecie tutaj generacjami sekwencjami i innymi terminami a ja moge powiedziec tylko tyle ze mam instalacje gazowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości