Moderator: Moderator
Nati712 napisał(a):wiem ze w baku sie nie miesci liczylam ile mi spali a pali mi 10 litrów biore pod uwage przejazd przez duze miasta swiatla korek itp nie raz jechalam do trojmiasta i durnia ze mnie nie zrobicie u nas pb stalo dosc wysoko prawie 5,70, do trojmiasta nie jade jedna wielka autostrada tylko przez mase miejscowosci gdzie sa ograniczenia predkosci Paweu mam wrazenie ze lubisz sobie tak pojechac po mnie bo jestem kobieta ale mam auto wiem ile pali wiem jakie sa u nas ceby na scianie płaczu na orlenie i z matmy bylam dobra uwierz mi choc z gramatyki kiepska bo czasami wale zajebiste błędy
Grzesiek2507 napisał(a):ja sam zalozylem uzywana sekwencje,
Grzesiek2507 napisał(a):Heh szczerze mowiac koszt montazu sekwencji wyniosl mnie cos kolo 5 stowek. 400 instalacja, jakies pierdoly z allegro typu weze, wkretki, klej i regulacja 3 dyszki.
trollu napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Montaż gazu nie jest lekarstwem na problemy z wysokim spalaniem. Choć nie zaprzeczam iż gdybym posiadał lpg w samochodzie stanowiłoby to sporą ulgę dla mojego portfela.
wiadomo, każdy ma swoje podejście do tematu. moje jest takie że wolę 2.0 z LPG niż jeździć jakimś 1.1 i chodzić dumny że leje Pb.
Nati712 napisał(a):nadal nikt mi nie pomogl odgadnac jaka mam instalacje z wiedzy iz to wtrysk jednopunktowy tyle sie dowiedziałam ....
Paweu_mk3 napisał(a):Grzesiek2507 napisał(a):ja sam zalozylem uzywana sekwencje,Grzesiek2507 napisał(a):Heh szczerze mowiac koszt montazu sekwencji wyniosl mnie cos kolo 5 stowek. 400 instalacja, jakies pierdoly z allegro typu weze, wkretki, klej i regulacja 3 dyszki.
Ale nie każdy jest saperem by używki wkładać.
Już ktoś tu na forum pisał o sprawdzaniu szczelności układu za pomocą zapalniczki.
Paweu_mk3 napisał(a):na instalacje mnie nie stać.
Paweu_mk3 napisał(a):Dosyć głaskania się po siurkach... LPG to kał.
trollu napisał(a):tak tylko teraz producenci samochodów nieco utrudniają życie "gazownikom" choćby przez wtrysk bezpośredni
Opik napisał(a):Zacznie się bunt i marka która pierwsza wróci do "tradycyjnych" rozwiązań (bez dpf, fap, egr, wda, cba, fbi, kfc itp) będzie sprzedawać samochody na pieńku
seba650 napisał(a):Właściciele drogich i luksusowych aut zakładają instalacje LPG tylko po to aby być EKO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości