Pracuje na basenie jako Ratownik WOPR
WOPR Śląskie.
Moderator: Moderator
radek1 napisał(a):Witam jestem spawaczem tig pracuje w wloskiej firmie LEO VINCE spawajac tlumiki do motocykli wszelkiego rodzaju od skuterow do scigaczy wszystko w nierdzewce lub w tytanie dobra robota ale hujowo placą PO PROSTU JESTESMY TANIA SILA ROBOCZA W POLSCE
sory ale nie ma opcji zeby cos wyniesc kamery plus ochrona z wykrywaczem metali stary codziennie jak wyjezdzam z roboty to mi trzepia golfika i wszystkim innymRepsol napisał(a):radek1 napisał(a):Witam jestem spawaczem tig pracuje w wloskiej firmie LEO VINCE spawajac tlumiki do motocykli wszelkiego rodzaju od skuterow do scigaczy wszystko w nierdzewce lub w tytanie dobra robota ale hujowo placą PO PROSTU JESTESMY TANIA SILA ROBOCZA W POLSCE
Dałbyś radę załatwić jakiś komin w dobrej monecie do 2oo? Czy Was pilnują dziady?
grzesiek1945 napisał(a):Obecnie pracuję jako kasjer oraz podjazdowy na stacji ORLEN w Sędziszowie Małopolskim, w tym roku mam zamiar zacząć studia a później chce z moją dziewczyną założyć działalność gospodarczą, jak się wszystko uda to super będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości