przez mietek » 11 kwi 2008, o 20:20
ja pracuje jako kontroler stanu autostrad i drog czyli jezdze po autobanie z predkoscia 20 km/h i prubuje niezasnac dosc nudna praca, ale panstwowa czyli mnie zwolnic niemoga to jest dobre do moich zadan nalezy tez zabespieczanie wypadkow robienie objazdow i takich pierdol zarabia sie tam np ja 1300euro na reke ale co 2 lata dostaje podwyzke o 200 euro az do 2,5 tysiaca to taki zwykly pracownik moze na maxa zarobic wiele to niejest ale da sie zyc normalnie pracuje po 7h dziennie i 4h w piatki kaska jest stala nie na h wiec mysle ze niejest zle z tym ze praca niejest ciezka ani psychicznie ani fizycznie tylko troche sie nudzi jak jezdzi sie tylko to meczy troche takie nic nierobienie bardziej niz normalna praca
[ Dodano: 2008-04-11, 20:25 ]
dodam tyle ze nieraz dzieje sie az zawiele jak dochodzi do tragicznego wypadku juz widzialem niejedno i jezdzijcie ostroznie widzialem golfa ktury wpadl na dzewo z predkoscia bliska 150 km nic ponim niezostalo praktycznie trudno bylo dojsc do tego coto za autko i ostatnio doszlo do takiego wypadku ze ktos zzucil z mostu drewniany klocek warzacy 6 kg wpadl on do bmw przez szybe zona kierowcy niemiala szans niestety zmarla jesli bedziecie chcieli moge wzucic pare fotek z wypadkow