Zwykłe najtansze chinczyki z media expert daja rade- typu smart gps, lark. wywalasz to co tam jest i wgrywasz auto mape. Sam mape sobie zaaktualizujesz a w tom tom czy sony trzeba placic gruba kase
Ja tez korzystam z Garmina i jest swietny. Kiedys uzywalem Gps P3106 Pentagram ale zdecydowanie Garmin lepszy. Wrzucam czasem jakies trasy z Garmina na portal gpsowy
Misiek ja posiadam lark freebird 50.1 juz z 4 lata jedynie ladowarka mi sie rozwalila wiec kupilem inna. urzadzenie dziala nadal. Mam automape poniewaz posiada ona adresy dokladne. Mam tez automape na telefonie czasem wlaczalem obie porownac i nie mam jakis zastrzezen. Tylko polecam kupic ori bys sie nie musial bawic w crack itp
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Ja mam też Tomka (TomToma) w wesji XXL z mapami na całą Europę i jeszcze się nigdzie nie zgubiłem, choć na początku z trudem łapał sygnał, ale wgrałem fixa i problem znikł. Teraz tylko trzeba płacić za aktualizacje map
rolkowe przenosniki & tynki i szpachlowanie w Tg budownictwo
A ja jak ktoś wyżej wspomniał polecam zwykłe no-name z supermarketów. Dużo nie kosztują, mamy samemu można powgrywać jakie się chce a zasięg ładnie łapią, więc skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?
Na chwilę obecną chyba najlepszy zostaje google - jedyna nawigacja, której nie trzeba kupować, bo masz ją za darmo z telefonem (o ile masz androida). Yanosika nie polecam jako navi (grafika mało dopracowana, ale jako antyradar idealnie się sprawuje