Moderator: Moderator
Alienz napisał(a):Gdy w dowodzie zostanie właśnie mniejsza jednostka napędowa, a policja przy kontroli zorientuje się o tej modyfikacji.
Masz bodajże miesiąc na zgłoszenie swapu w urzędzie...
Paweu_mk3 napisał(a):Ponadto oczywiście musisz zgłosić fakt w Ubezpieczalni.
palio45 napisał(a):Do dowodu rejestracyjnego nie wpisuje się już numerów silnika.
Możesz sobie teraz wkładać co chcesz.
Radi mk3 napisał(a):Paweu_mk3, piszesz ze trzeba przedstawić dowód zakupu? a skąd go wziąć jak kupuje silnik np od znajomka nie wypisze mi kwita a tez nie wezme od niego dowodu auta?
Paweu_mk3 napisał(a):Radi mk3 napisał(a):Paweu_mk3, piszesz ze trzeba przedstawić dowód zakupu? a skąd go wziąć jak kupuje silnik np od znajomka nie wypisze mi kwita a tez nie wezme od niego dowodu auta?
To nie spisujesz ze 'znajomkiem' umowy kupna sprzedaży? Tylko na piękne oczka daje Ci jakąkolwiek gwarancję że to co leży na palecie odpali?
Radi mk3 napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Radi mk3 napisał/a:
Paweu_mk3, piszesz ze trzeba przedstawić dowód zakupu? a skąd go wziąć jak kupuje silnik np od znajomka nie wypisze mi kwita a tez nie wezme od niego dowodu auta?
To nie spisujesz ze 'znajomkiem' umowy kupna sprzedaży? Tylko na piękne oczka daje Ci jakąkolwiek gwarancję że to co leży na palecie odpali?
No pisząc znajomek mam na myśli osobe pewną i zaufaną która znam od małego a nie byle handlarza ale pewnie masz racje jakaś umowa dla urzędu musiała by być
POLAC!pietrasiak2 napisał(a):Jedziesz na przegląd mówisz o zmianie pojemności diagnosta sprawdza to i parę innych rzeczy daje kwit idziesz do wydziału komunikacji wpisują zmianę poj/ew wagę. na koniec do ubezpieczyciela
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości