Moderator: Moderator
trojeczkaGT napisał(a):a jak golfik padnie to polecam szukac audi 80 :d to jest dopiero dupowoz ktorego blacha wytrzyma wiele zim i deszczy, no i wygoda wieksza niz mk3
GolfiarzJR napisał(a):tylko powiedz mi ok dobra sprzedasz tego golfa za 2,5tyś + 3tyś które chciałeś wsadzić , kupisz jakiegoś 10-15 latka i tez będzie do roboty , przerejestrowac itd i juz masz znowu roboty na zapas ... ja bym darował i ratował golfa
Michał93 napisał(a):GolfiarzJR napisał(a):tylko powiedz mi ok dobra sprzedasz tego golfa za 2,5tyś + 3tyś które chciałeś wsadzić , kupisz jakiegoś 10-15 latka i tez będzie do roboty , przerejestrowac itd i juz masz znowu roboty na zapas ... ja bym darował i ratował golfa
I ja zgadzam się z kolegą. Kupno nowego używanego samochodu który ma około 15 lat (szczególnie w Dieslu) to jednak niemałe ryzyko. Możesz trafić na prawdziwą okazję a możesz się wkopać całkowicie. Ja bym ratował Golfa. Nawet jak włożysz w niego większą kwotę robiąc mu kompleksową "generalkę", to przynajmniej będziesz wiedział czym jeździsz, i że Twoje auto Cie nie zawiedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości