Moderator: Moderator
Radi napisał(a):Ja przez taką właśnie sytuacje wywaliłem wszelkie zamki z auta. Kiedyś na VW manii jak jeszcze była w Rusocinie miejscowe gówniarstwo wkradło mi sie do auta otwierając go innym kluczem. Od tego czasu z przodu mam klamki z tylnych drzwi a w klapie dziura po zamku została zaspawana i przyszła na to gładka listwa, auto otwieram tylko z pilota
Radi napisał(a):Od tego czasu z przodu mam klamki z tylnych drzwi
Opik napisał(a):Radi napisał(a):Od tego czasu z przodu mam klamki z tylnych drzwi
P&P? Mam swoje do malowania i tak więc co za różnica.... Tylko martwi mnie co w sytuacji gdy aku siądzie, o klapę się nie martwię bo mam zarżnięty zamek i wsadzisz wszystko ale nic nie przekręcisz nawet młotkiem
Emiczka napisał(a):Zależy to od wkładki zamka czy jest wyrobiona czy nie
chomik napisał(a):Jak zlodziej bedzie ogarniety to bez prblemu otworzy golfa . zamki , brak zamkow to pikus ,jedyne co to moemy utrudnic .
Radi napisał(a):Co do padniętego akumulatora to moim zdaniem jeden wielki mit, ako raczej nie rozładuje sie aż tak żeby nie ruszyć pompki auta owszem nie odpalisz ale pompka nie bierze aż tak dużo prądu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości