hehe dobre!!!chomik napisał(a):Boże, kiedy umrę, nie pozwól mojej żonie sprzedać moich kompletów felg i gwintu za tyle, ile powiedziałem jej, że je kupiłem. "
Moderator: Moderator
hehe dobre!!!chomik napisał(a):Boże, kiedy umrę, nie pozwól mojej żonie sprzedać moich kompletów felg i gwintu za tyle, ile powiedziałem jej, że je kupiłem. "
Grzesiek2507 napisał(a):najsmieszniejsze w tym jest to, ze wlasciciele najgrubszych aut na tym forum nie pisza tutaj nic konkretnego. Jak myslicie dlaczego?
Bo to bardzo nieudany temat jest i każdy tutaj się "chwali" ile kasiory wpakował w furę. Czyli kto zarabia więcej itp. Dla mnie bez sensu. Kto ile ładuje kasy to jego sprawa.
Grzesiek2507 napisał(a):killah, tzn niekoniecznie ja sie pochwale ile zaoszczedzilem
projki 3 stowki
zkw 70zł
HCC HB + 2 dychy
elektryczne szyby i regulacja kiery free z poprzedniego golfa
dezenty, ktorych nadal nie ma na aucie - 450zł
recaro - 200zł
Wydaje mi sie, ze w porownaniu do cen rynkowych sporo jestem do przodu
saszelqq napisał(a):Grzesiek2507 napisał(a):killah, tzn niekoniecznie ja sie pochwale ile zaoszczedzilem
projki 3 stowki
zkw 70zł
HCC HB + 2 dychy
recaro - 200zł
Grzesiek2507 napisał(a):killah, tzn niekoniecznie ja sie pochwale ile zaoszczedzilem
projki 3 stowki
zkw 70zł
HCC HB + 2 dychy
recaro - 200zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości