Siemka! pochwalcie się jakie macie hobby poza motoryzacją ? moje takie małe hobby to modelarstwo lotnicze ale też wodne i lądowe ) tutaj aktualnie tylko samoloty;)
tutaj kilka moich zabawek;)
2 samoloty spalinowe o pojemnosci 0.6cm i mocy 0.27km drugi zielony edge 155cm pojemnosci i mocy 16km a reszta są elektryki
Moje hobby to stare komputery i ogólnie starocie elektroniczne. Cała szafa filmów vhs, gramofon i takie tam
MK3 "I'd rather lose by a mile because i built my own car, than win by a inch because someone else built it for me. Your car is your story. Don't let someone else write the book."
Moje hobby to granie w lidzę ESL(e-gaming) przez długi czas i zarabianiu na tym wirtualnych pięniedzy i realnych . Nie dawno zakończyłem swoje hobby jakim było "Strzelec" byłem w Jednosce Strzeleckiej 3024 Katowice , dowódca drużyny 2 , byłem tam 5 lat
Chudy155a, Wszystko zależy od tego co interpretujesz pod słowem motoryzacja .Ja interesuje się kilkoma dziedzinami niestety wszystkie związane z samochodami a mianowicie często jeżdzę kibicować w rajdach samochodowych ewentualnie samemu biorę w nich udział jako zawodnik.Ponad to samochody z okresu prl więc odwiedzam różnej maści spoty zloty itd (głównie imprezy częstochowskieklasyki nocą).A poza motoryzacją wyciszam się na łowieniu ryb zbieraniu grzybów
jeżdżę konno, ale w moim przypadku to nie jest drogie, bo moge jeździć wzamian za to, że pomagam w stadninie. Oprócz tego moim hobby są gry RPG (ale nie komputerowe, tylko planszowe, karciane), kynologia, gotowanie