to Ty masz 4 komplety kół na 4 sezony wiosna, lato, jesień, zima?ja nie wiem kiedy zmieniam, będzie zimno albo śnieg spadnie to dźwigam na podnośniku i sobie zmieniam na podwórku nawet 4 razy do roku
Moderator: Moderator
BartheZz_3 napisał(a):Nie czytalem calego tematu, ale slyszeliscie ze podobno obowiazkowe ma byc zmienianie opon na zimowe do listopada kilku znajomych mnie juz tak poinformowalo...
maximus_spi napisał(a):BartheZz_3 napisał(a):Nie czytalem calego tematu, ale slyszeliscie ze podobno obowiazkowe ma byc zmienianie opon na zimowe do listopada kilku znajomych mnie juz tak poinformowalo...
To ma dopiero wejsc w zycie ale kiedy to nie wiadomo tak samo jak obowiązkowe opony zimowe,na pewno nie jeszcze w tym roku
prezesik25 napisał(a):maximus_spi napisał(a):BartheZz_3 napisał(a):Nie czytalem calego tematu, ale slyszeliscie ze podobno obowiazkowe ma byc zmienianie opon na zimowe do listopada kilku znajomych mnie juz tak poinformowalo...
To ma dopiero wejsc w zycie ale kiedy to nie wiadomo tak samo jak obowiązkowe opony zimowe,na pewno nie jeszcze w tym roku
Albo i w tym roku, tylko poinformują o tym 30 lub 31 października, aby już w listopadzie dawać za to mandaty - przecież to Polska ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości