Siema.Kupiłem nowego laptopa HP 2000-2d14SW bez systemu operacyjnego. Jak zainstalować system ? Trzeba coś wcześniej wgrać czy jak ?
Zależy mi aby zainstalować win xp bo laptop ma mi służyć do diagnostyki samochodów.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
Adrian94 napisał(a):Siema.Kupiłem nowego laptopa HP 2000-2d14SW bez systemu operacyjnego. Jak zainstalować system ? Trzeba coś wcześniej wgrać czy jak ?
Zależy mi aby zainstalować win xp bo laptop ma mi służyć do diagnostyki samochodów.
Pozdrawiam
Paweu_mk3 napisał(a):Adrian94 napisał(a):Siema.Kupiłem nowego laptopa HP 2000-2d14SW bez systemu operacyjnego. Jak zainstalować system ? Trzeba coś wcześniej wgrać czy jak ?
Pozdrawiam
Wkładasz do napędu płytę z instalką win xp , wciskasz f12 i zmieniasz botowanie na napęd cd. potem postępujesz według instrukcji wyświetlanych na ekranie kompa. Tak to mniej więcej wygląda...
Adrian94 napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Adrian94 napisał/a:
Siema.Kupiłem nowego laptopa HP 2000-2d14SW bez systemu operacyjnego. Jak zainstalować system ? Trzeba coś wcześniej wgrać czy jak ?
Pozdrawiam
Wkładasz do napędu płytę z instalką win xp , wciskasz f12 i zmieniasz botowanie na napęd cd. potem postępujesz według instrukcji wyświetlanych na ekranie kompa. Tak to mniej więcej wygląda...
Wciskam f12 i nie wchodzi do biosu.Detetem wszedłem do biosu i zmieniłem. Instaluje się
Paweu_mk3 napisał(a):Adrian94 napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
Adrian94 napisał/a:
Pozdrawiam
Wciskam f12 i nie wchodzi do biosu.Detetem wszedłem do biosu i zmieniłem. Instaluje się
Łatewer.
Potem jeszcze poszukiwania sterowników w sieci i 'włala' .
Btw. To jest ten 'sprzynt z biedronki' yo?
Misiek1994 napisał(a):Adrian94, nie szukałeś używki? Za tą cene coś byś dorwał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości