Moderator: Moderator
thomasg napisał(a):przy ostatniej wizycie pana komornika czyli 2 miesiace temu on pisał cos jakis papier ze jestem bezrobotny i od tamtej pory go nie widziałem. nawet zaden list nie przyszedł i tak sie zastanawiam. Wyczytałem w google ze prace społeczne i odsiadka nie wchodza w gre za mandaty. to juz nie wiem
Paweu_mk3 napisał(a):thomasg napisał(a):przy ostatniej wizycie pana komornika czyli 2 miesiace temu on pisał cos jakis papier ze jestem bezrobotny i od tamtej pory go nie widziałem. nawet zaden list nie przyszedł i tak sie zastanawiam. Wyczytałem w google ze prace społeczne i odsiadka nie wchodza w gre za mandaty. to juz nie wiem
Lepiej zajmij się tym tematem ..i zacznij spłacać. bo odsetki będą rosły... i jak cię dopadną to Ci nawet na waciki nie starczy.
bialy 97 napisał(a):Paweu_mk3 napisał(a):thomasg napisał(a):przy ............ wiem
Lepiej zajmij .......... starczy.
.............skarpet
rafal9119 napisał(a):Siema. Chciał bym sie dowiedziec co moga mi zrobic za nie zapłacone mandaty a mam tego prawie 2 tys. komornik juz przyjezdza i w KRD juz jestem. nie piszcie ze bedzie tak rosło i rosło nie wiadomo ile bo to wiem. Jestem bez robotnym(pracuje ale nie jestem zarejestrowany) i nic nie mam na siebie.czyli napewno nie sciagna tego bo nie ma skad. Może miał ktoś podobna sytuacje to bym prosił ze szczegółami opis.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości