Moderator: Moderator
Drpiorko napisał(a):Ja już spróbowałem ... Z nowym sprzęgłem i sportowym wałkiem rozrządu wycisnął 180vbna godzine :D:D, więcej dało radEęale droga się kończyła i ogranicznik pod pedałem ... Tylko na seryjnym zawiasie jest taka masakra przy tej prędkości
Drpiorko napisał(a):Ja mam z 92 roku i to 1.4 ... A czy gaźnik to tego nie wiem.czarny.00 napisał(a):mistrzu powiedz mi ty masz autko z 94 roku jeszcze na gazniku co nie
Faktycznie gaźniki są de best ... Do baku leje Orlena 95, ale komputer mam ustawiony na 95 oktanów, nowe sprzęgło, sportowy wałek rozrządu (kosztował 900 zeta), kapcie seryjne 13 calowe i usunięty katalizator który zabierał trochę mocy, no i mam chip wstawiony... Stąd taka prędkość. A do kiedy były gaźniki w 1.4?czarny.00 napisał(a):no to napewno jeszcze na gaźniku bo wtedy wtryski nie wychodziły to powiedz mi jak szesdzdziesięciokonny golf moze tyle leciec jeszce taki wiekowy co ty do baku lejesz ? ja mam takiego i na szerokich laciach gura sto szezdziesiąt leci i to jeszce z wielkimi trudami pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości