ale 200 paki mykają
dizelki
Moderator: Moderator
potos napisał(a):Huh, to mi sie udalo moim 1,4 z '94 bujnąć na nowej A1 aż 180km/h.
A najlepsze, że miałem jeszcze żone na pokładzie, która się trzymała kurczowo "cykor-rączki" ;D
szczerze mówiąc sam byłem w ciężkim szoku )
pzdr
klanhker napisał(a):a powiedz mi jak tam komfort jazy przy takiej predkosci bo u mnie przy 120km/h mozna zapomniec o czyms takim jak komfort
potos napisał(a):Huh, to mi sie udalo moim 1,4 z '94 bujnąć na nowej A1 aż 180km/h.
A najlepsze, że miałem jeszcze żone na pokładzie, która się trzymała kurczowo "cykor-rączki" ;D
pzdr
shrek8989 napisał(a):potos napisał(a):Huh, to mi sie udalo moim 1,4 z '94 bujnąć na nowej A1 aż 180km/h.
pzdr
180km/h??
Musialbym to zobaczyc bo cos mi sie wierzyc nie chce, 1.4 wyciagles 180km/h(nom chyba ,ze masz inne niz seryjne kola zalozone i licznik Ci zawyza)...
mani51 napisał(a):klanhker napisał(a):a powiedz mi jak tam komfort jazy przy takiej predkosci bo u mnie przy 120km/h mozna zapomniec o czyms takim jak komfort
no to ja nie wiem czym Ty jeździsz. U mnie tak do 140 km/h to jeszcze jest w miarę, oczywiście zakładając, że nie jadę polną drogą ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości