na allegro sa pokrowce szyte na miare ale kosztuja troche wiec lepiej dolozyc troszke i ukupic dobre fotele. chyba ze chcesz sobe obszyc ciekawie recaro i pieniadze sie nie licza ale tedy mozesz do tapicera oddac i bedzie 100 % jakosci
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
na alegro patrzałem sama tandeta a pokrowce chce kupić bo dzieciaki niszczą mi fotele a jak mam kupic byle co to lepiej wcale a szukam takich pokrowcy żeby pasowały idealnie i miały jakiś wygląd szukałem takich do 200 zł
taniej od pokrowców kupisz całe siedzenia czy to tylne czy przednie ściągasz z nich "pokrowce" obszycie doszywasz gumki i po kłopocie, masz pasowne i w każdej chwili ściągasz
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
TomekSaracen jak używałem pokrowce to tylko pranie chemiczne wtedy płaciłem 25 zł . I po temacie. Po dwóch latach używania pokrowców fotele były bardziej brudne niż bez , jedynie uchroniłem przed czekoladą , gumami do żucia i tak podobnymi produktami . Moim zdaniem nie warto używać pokrowców . Koszta związane z kupnem pokrowców przełożyć na naprawę foteli , czyszczenie .