bioly21 napisał(a):a moze rozglądnął byś się za toledo lub borą w ARL-u
ciekawa alternatywa dla silnika 1.9 130konnego
Powiem to tak, że nie chce brać auta dla samego silnika pierwsze co brałem pod uwage to komfort jazdy bo jak np jade gdzieś 1200km to nie chce sie męczyć więcej...
W kolejności:
- koszty eksploatacji i napraw
- Awaryjność (W sensie przeszłości auta i usterki wg innych użytkowników, które mogą wystąpić w przyszłości)
- Wygoda
- Czy mi się podoba z zewnątrz
- Wyposażenie
- Silnik
- Miesięczne koszta
Moze i błędne myślenie ale wg mnie nie samym silnikiem jest auto.. po co mi 150km w mniej komfortowym aucie skoro moge miec Komfortowe auto i 130 konny silnik ktory i tak jest mocny a nie pali wcale tak dużo i ma małą awaryjność... jak będę potrzebował więcej kucy to wwale chipa +20km i też bede miał 150km ale po co
Ps. a tak poza tym jeśli chodzi o Borę to niby podobna troooooooche a wręcz troszeczke do passata ale... no właśnie ale mi sie nie podoba
Stealth napisał(a):T@jny1990, jak możesz to sobie podjedź i sprawdź te samochody. Mierniczek lakieru jak masz to weź (w sumie bez tego ja bym nawet nie zaczynał zabawy, bo wiadomo jak szroty mogą być odpicowane). Wersje są widzę najlepiej wyposażone, także to już plus. No i dobrze by było sprawdzić auto w warsztacie. Spód i reszta auta żeby się nie zdziwić, np. że auta to składaki pospawane z czterech innych Passatów.
No właśnie niestety nie popsiadam
[ Dodano: 2013-01-31, 02:44 ]Cholera troche pogrzebałem w internecie i znalazłem pare stron gdzie można byłoby wnioskować że gość albo składa auta albo zwyczajnie sprzedaje części do aut chociaż... Teraz już nie wiem sam... Ale pojade i obejże
[ Dodano: 2013-01-31, 21:36 ]Hehe moglem nie grzebać w necie bo teraz mam obawy, że pojade po skladaka;P