Moderator: Moderator
trojeczkaGT napisał(a):czy jak bede kontynuowal umowe OC to musze cos doplacac z racji wieku czy dopiero po zakonczonej polisie trzeba bedzie placic ?
Mam OC wykupione do 2013.12.14 grudnia poprzedni wlasciciel mial 60 % znizki, ja kupilem auto i teraz pytanie czy jak bede kontynuowal umowe OC to musze cos doplacac z racji wieku czy dopiero po zakonczonej polisie trzeba bedzie placic ?
i trzeba bedzie dopłacić róznice...
strzeliniasty napisał(a):temat juz opisywalem nie raz
sa dwa wyjscia:
1. auto rejestrowane na tate i ty jako wspolwlasciciel - dostajesz pelna znizne ojca i musisz tak jezdzic nimimum 1,5r, jezeli autko bedzie sprzedawane przed uplywem 1,5 r to w chwili sprzedania auta ty tracisz swoje znizki
2. auto zarejestrowane na ciebie a tato jako wspolwlasciciel - dostajesz pelna znizke ocja i sobie smigasz bez zadnych barier czasowych, w chwili sprzedazy autka znizka ci zostaje i nastepne autko mozesz rejestrowac na siebie i masz juz cala znizke ojca(nie musi byc jako wspolwlawsciciel)
PS oba przypadki dzialaja jak masz mniej niz 27lat (wiek podwyzszonego ryzyka)
K@mil napisał(a):do 27roku zycia jest zwyzka od 10 do 30 %
strzeliniasty napisał(a):K@mil napisał(a):do 27roku zycia jest zwyzka od 10 do 30 %
eee ja mialem 24 i dostalem cala znizke ojca, ja jako wlasciciel on jako wspol, autko sprzedalem, kupilem 2,5 v6 i juz na siebie rejestrowalem bo mialem cala znizke,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości