Moderator: Moderator
bendi86 napisał(a):Wsiadanie w samochód to głupota, jeszcze większa głupotą jest zabieranie prawka za jazdę na rowerze po jakiś wichurach pod sklepem, lepiej TY NIE MOŻESZ PROWADZIĆ KOŁO SIEBIE TEGO ROWERU po piwie bo jak Ci wykaże 0,5 promila to jesteś PRZESTĘPCĄ z wyrokiem sądowym, kolegium i zabranym prawkiem, czujecie? Nie patrzcie na statystyki bo policja nie potrafi złapać nikogo więcej jak PIJANYCH ROWERZYSTÓW POD SKLEPAMI W JAKIMŚ ZAPI....JEWIE.
rafal9119 napisał(a):miałem przypadek gdy pijany rowerzysta dostał mi sie pod auto ale obyło sie bez policji bo tylko błotnik mi pogioł . chciałem od niego 350 zł a jak nie to na policje dzwonie a on sie przestraszył i zadzwonił do domu i mi kase jego syn przyniósł hehe
a co to ja byłem pijany??? co niby ja bym odpowiadał za pijaka na rowerze tak???chomik napisał(a):albo wyladował w szpitalu to bys mial gruuubasne problemy nie warte tej kasy
bendi86 napisał(a):Wsiadanie w samochód to głupota, jeszcze większa głupotą jest zabieranie prawka za jazdę na rowerze po jakiś wichurach pod sklepem, lepiej TY NIE MOŻESZ PROWADZIĆ KOŁO SIEBIE TEGO ROWERU po piwie bo jak Ci wykaże 0,5 promila to jesteś PRZESTĘPCĄ z wyrokiem sądowym, kolegium i zabranym prawkiem, czujecie? Nie patrzcie na statystyki bo policja nie potrafi złapać nikogo więcej jak PIJANYCH ROWERZYSTÓW POD SKLEPAMI W JAKIMŚ ZAPI....JEWIE.
rafal9119 napisał(a):a co to ja byłem pijany??? co niby ja bym odpowiadał za pijaka na rowerze tak???chomik napisał(a):albo wyladował w szpitalu to bys mial gruuubasne problemy nie warte tej kasy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości