Witam może ktos z forum ma Xboxa bądź Pleya i chciałby podzielić sie swoimi wypowiedziami na temat gier, porad pograć Online
Jakie sa wasze ulubione gry
Moderator: Moderator
bambo napisał(a):Dokładnie Przy GT 5 się nie popisali , tak samo jak przy need for speed shift 2 .Osobiście byłem wręcz rozczarowany tymi tytułami
Taksi napisał(a):Czy GT to sraszna kicha. Nie mnie to oceniać. Jak ktoś nie potrafi grać i pomyka tylko w NFS po 300km/h po łukach to GT pewnie nie zadowoli jego umiejętności że czasami trzeba odpuścić i przy hamować. W tym wypadku to i pewnie Grid będzie kicha dla tych co tak narzekają. Myślę nie od byle powodów GT nazwano symulatorem jazdy. No i ja gram na kierce a to kosmiczna różnica.
[ Dodano: 2014-06-15, 20:23 ]
A co do słuchania kolegów zapytajcie wpierw w co grają że śmią opisywać gry...nawet w nie nie grając. Albo odpalają ja i graja 40min nie ukrywajmy ze GT, MGS, tera uncharted to złote kopalnie sony co robią solidne gry pozniej COD itd
[ Dodano: 2014-06-15, 20:28 ]bambo napisał(a):Dokładnie Przy GT 5 się nie popisali , tak samo jak przy need for speed shift 2 .Osobiście byłem wręcz rozczarowany tymi tytułami
Co ciebie rozczarowało kolego??? Czego oczekiwałeś od symulatora jazdy??? Miażdżącej grafy??? A może żeby samochody strzelały jak statki kosmiczne??? Czy poprostu sobie nie radziłeś??? I fakt ze zaczynasz trupiastymi furami cię dobijal że wszyscy cię wyprzedzali co wylecialeś z trasy. A może nie potrafiłeś dobrać ogumienia i poustawiać auto żeby jeździło???
BialyUst napisał(a):ktos grał w Forza Horizon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości