Jak w temacie, ktoś się orientuje czy można zmienić numer vin w golfie? Chodzi ni że myślę nad kupnem innej karoserii tego samego koloru też 3 dzwiowe. Czy wogóle jest taka możliwość
miras200888, Dobrze zrozumiałem,chcesz zmienić wytłoczony numer VIN?
Jeżeli tak to jest to nie możliwe z punktu prawa,bo VIN jest jak PESEL,jest przypisany do jednego samochodu.
łukasz1983, Chodzi ni o zmianę vin w dowodzie rejestracyjnym, bo myślę nad kupnem innej karoserii i żebym mógł wszystko sobie przerzucić z mojej do dawcy, tylko ze dawcą jest z Niemiec ściągnięty.
a powiedzie czy jest sens ? czy nie bedzie prosciej zarejestrowac tego dawce co zniemiec jest sprowadzony ? a to tak w tedy na spokojnie wszysko bym poprzekładał ze swojego mk3
ciężko mi powiedzieć tak jak w jednym przypadku tak i w drugim przypadku jest taka sama sytuacja , podejrzewam że taniej i mniej będzie załatwiania przepisania nr vin dokładnie dowiesz sie w wydziale komunikacji pozdrawiam
wiec tak , byłem w WK i pani z okienka mi powiedziała ze to jest nie mozliwe bo w tedy to bylby składak a juz tej kategorii nie ma..
pojechałem na stacje diagnostyczna i diagnosta powiedział ze jest to mozliwe ale dosc sporo to kosztuje.. i ze ten przepisz wszedł w 2013 r i ze babka z WK nie wiem otym..